Droomdekenweek

geplaatst in: activiteiten, droomdekenweek | 0

Droomdekenweek | Zomer | Frankrijk

PERIODE: 25-08-2018 t/m 01-09-2018
LOCATIE: Castel Marguerite, Saint-Nectaire, Frankrijk
DOELGROEP/LEEFTIJD: Volwassenen
MAX AANTAL DEELNEMERS: ca. 10
ORGANISATIE: Trudy Janknegt (i.s.m. IDZO)
KOSTEN: € 349,- p.p. all-inclusive (m.u.v. reiskosten)

Samen in een mooi kasteel en een prachtige omgeving werken voor een goed doel: Droomdekens maken voor Stichting de Regenboogboom.

Naast de gezelligheid van het samen werken aan mooie dekens zal er ruim voldoende tijd vrij zijn om de mooie omgeving te gaan verkennen, lekker een middagje aan het strand van Lac Chambon te liggen of bv. één van de vele leuke brocante winkeltjes of markten in de omgeving af te struinen. Ook eventuele meegekomen partners kunnen hun hart ophalen aan mooie wandel-, fiets- of autotochten in de schitterende vulkaan omgeving van de Auvergne.

PROGRAMMA

Wat staat er zoal op het programma? Natuurlijk veel werken aan droomdekens voor Stichting de Regenboogboom. Maar ook voldoende ruimte om wat van de prachtige omgeving te zien, zoals de gezellige markt in Besse, de Puy Sancy, Lac Pavin. Het dorpje zelf heeft een prachtig kerkje en grotten en is bekend om zijn heerlijke St. Nectaire kaas. We gaan zeker een bezoekje brengen aan Martine Tissus, de quiltwinkel in het nabij gelegen Issoire. Maar vooral: véél gezelligheid bij het samen werken voor een mooi doel!

VERBLIJF

Castel Marguerite is een buitenverblijf in Saint-Nectaire, een bronnenbadplaats 30 kilometer ten zuiden van Clermont Ferrand in het vulkanenlandschap van Auvergne.

Deze week wordt georganiseerd door Trudy Janknegt in samenwerking met Stichting IDZO. Voor vragen kun je mailen naar truzwa@gmail.com.