Droomdekenweek

geplaatst in: activiteiten, droomdekenweek | 0

Droomdekenweek | Augustus 2019 | Frankrijk

PERIODE: 17-08-2019 t/m 24-08-2019
PERIODE 2: 24-08-2019 tot 31-08-2019
LOCATIE: Castel Marguerite, Saint-Nectaire, Frankrijk
DOELGROEP/LEEFTIJD: Volwassenen
MAX AANTAL DEELNEMERS: 10
ORGANISATIE: Trudy Janknegt (i.s.m. IDZO)
KOSTEN: € 349,- p.p. all-inclusive (m.u.v. reiskosten)

PERIODE 2 = VOL!

Samen in een mooi kasteel en een prachtige omgeving werken voor een goed doel: Droomdekens maken voor Stichting de Regenboogboom.

Naast de gezelligheid van het samen werken aan mooie dekens zal er voldoende tijd vrij zijn om de mooie omgeving te gaan verkennen, lekker een middagje de natuur ontdekken of bv. één van de vele leuke brocante winkeltjes of markten in de omgeving af te struinen. Ook eventuele meegekomen partners kunnen hun hart ophalen aan mooie wandel-, fiets- of autotochten in de schitterende vulkaan omgeving van de Auvergne.

PROGRAMMA

Wat staat er zoal op het programma? Natuurlijk veel werken aan de droomdekens. Maar ook een bezoek aan de gezellige markt in Besse, de Puy Sancy, Lac Pavin is een optie in het programma. We gaan zeker een bezoekje brengen aan Martine Tissus, de quiltwinkel in het nabij gelegen Issoire en Saint Nectaire zelf heeft een prachtig kerkje en grotten en is bekend om zijn heerlijke St. Nectaire kaas.
Maar vooral: véél gezelligheid bij het samen werken voor een mooi doel!
Deze week wordt georganiseerd door Trudy Janknegt in samenwerking met Stichting IDZO en Stichting de Regenboogboom. Voor vragen kun je mailen naar truzwa@gmail.com.