De weekactiviteiten van IDZO vinden plaats in Castel Marguerite, een landhuis in Saint-Nectaire, Frankrijk. Castel Marguerite biedt onderkomen aan een twintigtal gasten en heeft faciliteiten voor bijeenkomsten.

Het pand is in 2014 aangekocht door de stichting IDZO die er o.a. weken voor jongeren (de ‘ZOEF-weken’) en volwassenen organiseert waarbij, naast sportieve of interessante activiteiten, met elkaar de verdieping wordt gezocht.

Castel Marguerite bevindt zich aan de hoofdweg door Saint-Nectaire en wordt met de weg gescheiden door een beekje. Het pand is tegen een heuvel aangebouwd. De entree bevindt zich in het souterrain. Hier bevinden zich ook de gemeenschappelijke ruimte, de eetzaal en de keuken. Op de begane grond verblijven de beheerders en hier is een knutselruimte. Op de eerste en tweede verdieping bevinden zich de kamers voor de deelnemers en op de bovenste verdieping hebben we nog de mogelijkheid om extra slaapvertrekken te creëren.

Bijna alle kamers hebben twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed met daarbij een toilet en douche.

Overige voorzieningen zijn een tafeltennistafel, volleybalveld, meerdere terrassen waar je kunt zitten of een plekje om tot jezelf te komen.

De locatie voldoet aan alle voorwaarden om er een mooie week van te maken.