POP UP ontmoetingen

geplaatst in: activiteiten, talentweek | 0

POP UP ontmoetingen

PERIODE: 06-06-2020 t/m 13-06-2020
PERIODE 2: 25-07-2020 tot 01-08-2020
LOCATIE: Castel Marguerite, Saint-Nectaire, Frankrijk
DOELGROEP/LEEFTIJD: Iedereen is van harte welkom
MAX AANTAL DEELNEMERS: ca. 15 personen per dag
ORGANISATIE: IDZO
KOSTEN: KOSTEN: logies € 25,00 p.p. per nacht, kinderen (2 t/m 6 jaar) € 5,00., kinderen (7 t/m 15 jaar) € 10,00. Ontbijt € 3,00 p.p. (kinderen 2-6 jaar € 1,50), lunch € 5,00 p.p.(kinderen 2-6 jaar € 2,50), diner € 12,50 p.p. (kinderen 2-6 jaar € 6,25).

Deze zomer voor het eerst mogelijk in Castel Marguerite.

Voor sommigen herkenbaar, een beetje jaren zestig, jaren zeventig met “Zürich-gevoel”, maar dan helemaal van deze tijd. Nu in Frankrijk, in de Auvergne, in Saint-Nectaire, in het mooie Castel Marguerite.

Elkaar ontmoeten op de heen- of terugweg naar of van je vakantie in Midden- / Zuid-Frankrijk of Spanje / Portugal. ’s Avonds bij het kampvuur met elkaar in gesprek bij een goed glas (wijn of vers geperst vruchtensap).

Je bent dus onderweg naar een gereserveerde vakantiewoning of een glamping- /camping-plek en je wilt toch heen of terug even een mooie tussenstop maken en aanleggen in Castel Marguerite. Dan ben je in de hierboven genoemde weken van harte welkom. Ook als je in de buurt bent met camper of caravan en je wilt toch wel even lekker een “solider dak “ boven je hoofd is langskomen een optie.

Castel Marguerite heeft in 2020 gedurende twee weken van 06 juni t/m 13 juni en van 25 juli t/m 1 augustus 2020 de mogelijkheid om tegen onze kostprijs aan maximaal 15 personen per dag logies (bed, bad, ontbijt, lunch en diner) te bieden. Reserveren verdient de voorkeur, omdat je anders de kans loopt dat de kamers al volgeboekt zijn (vol=vol 😀).

Castel Marguerite ligt in het ongerepte departement Puy de Dôme van de regio Auvergne. Beide zijn bij uitstek geschikt om per auto, met de fiets, maar ook wandelend te ontdekken. In de directe omgeving van Castel Marguerite valt voor elke leeftijd genoeg te doen. Jongeren hebben op loopafstand een sportieve uitdaging in een spannend klimparcours. Race-fietsers en mountainbikers kunnen vlakbij de nodige kilo- en hoogtemeters maken. Elektrisch ondersteund fietsen kan ook, E-bikes zijn in de buurt te huur. Als je de poort van Castel Marguerite uitrijdt, zit je al gauw op 1500 tot 1800 meter hoogte met alle mooie uitzichten die daar bijhoren. Om de hoek is al de eerste fromagerie van de AOP-kaasroute met de bekende Saint Nectaire kaas, naast de Bleu d’Auvergne, de Salers, de Cantal en de Fourme d’Ambert kazen. Lekker zwemmen, watersporten op het Lac Chambon. Samen een Frans culinair avontuur aangaan in de professionele, goed geoutilleerde keuken van Castel Marguerite. En dan ‘s avonds genieten van de zelfgemaakte boeuf bourguignon, fondue of truffade van de streekkazen of een vegetarische schotel met de befaamde groene Auvergne-linzen. Wie wil dat nou niet? ’ s Avonds, na een actieve dag buiten, bij een knappend kampvuurtje of bij de gloed van de prachtige Finnoven in de gezelschapsruimte, samen dat behaaglijke gevoel van voldoening? Een hapje en drankje horen er bij. Wat wil je nog meer? Reserveer snel jouw of jullie overnachtingen, want zoals gezegd: vol=vol.

Graag bij opmerkingen aangeven met hoeveel volwassen en kinderen u wil komen en van wanneer tot wanneer u in Castel Marguerite wil verblijven.