POP UP dagen

geplaatst in: activiteiten, talentweek | 0

POP UP dagen

PERIODE: 20-06-2020 t/m 26-09-2020
LOCATIE: Castel Marguerite, Saint-Nectaire, Frankrijk
DOELGROEP/LEEFTIJD: Iedereen is van harte welkom
MAX AANTAL DEELNEMERS: ca. 15 personen per dag
ORGANISATIE: IDZO
KOSTEN: KOSTEN: logies € 25,00 p.p. per nacht, kinderen (2 t/m 6 jaar) € 5,00., jongeren (7 t/m 15 jaar) € 10,00. Ontbijt € 3,00 p.p. (kinderen 2-6 jaar) € 1,50, jongeren ( 7 t/m 15 jaar) € 2,50, gebruik van professionele keuken ( per persoon/gezin en in overleg met de beheerders ) € 7,50 per dag

Deze zomer voor het eerst mogelijk in Castel Marguerite.

Veel is er al veranderd en zal er nog veranderen door de gevolgen van de Covid 19 pandemie. Dat geldt ook voor de invulling van de vakantietijd komende zomer. Ook voor IDZO hebben de corona maatregelen directe gevolgen. Een groot deel van de voorgenomen en besproken activiteitenweken moesten door het bestuur of de deelnemers zelf geannuleerd worden. Grotere groepen ontvangen zal de komende weken en maanden sowieso nog niet of in zeer beperkte mate mogelijk zijn. Toch zou het jammer zijn om de vrijgekomen ruimte en de geweldige faciliteiten die we in Castel Marguerite hebben niet te gebruiken om kennis te kunnen maken met de mooie omgeving van Saint Nectaire in de Auvergne. Om die reden is er besloten om vanaf half juni tot en met eind september 2020 Castel Marguerite open te stellen voor zogenaamde POP-UP dagen. Twee of meer dagen (maximaal 7 overnachtingen) in een soort B&B constructie voor als je alleen wilt komen, met je partner, je gezin,  vriendin(nen), vriend(en) of kennissen. Naast de mooie  kamers zijn er ook twee aparte gîtes beschikbaar. Als het je wat lijkt om van de mogelijkheid gebruik te maken om op een aantrekkelijke manier al kennis te maken met Castel Marguerite, Saint Nectaire en de prachtige omgeving, informeer dan naar de mogelijkheden via het mailadres info@idzo.eu of bel met onze secretaris Willeke Langkamp (06-40003241). Om teleurstellingen te voorkomen is op tijd reserveren aan te raden.

Het concept POP-UP dagen

Castel Marguerite biedt vanaf half juni tot eind september 2020 de mogelijkheid om tegen onze kostprijs aan maximaal 15 personen per dag logies (B&B constructie) te bieden. Op tijd reserveren is nodig, omdat vol=vol 😀.

Waarom pop-uppen in Castel Marguerite?

Race-fietsers en mountainbikers kunnen vlakbij de nodige kilo- en hoogtemeters maken. Elektrisch ondersteund fietsen kan ook, E-bikes zijn in de buurt te huur. Lekker zwemmen in en watersporten op het nabijgelegen Lac Chambon. ‘s Avonds genieten van de zelfgemaakte boeuf bourguignon, fondue of truffade van de streekkazen of een vegetarische schotel met de befaamde groene Auvergne-linzen kan ook, want tegen een geringe vergoeding en na overleg met de beheerders kun je gebruik maken van de professionele en goed uitgeruste keuken. Na een actieve dag met een hapje en een drankje samen afsluiten bij een knappend kampvuurtje of bij de gloed van de prachtige Finnoven in de gezelschapsruimte.

Prijzen verblijf Castel Marguerite

Kamer : € 25,00 p.p. per nacht, kinderen (2 t/m 6 jaar) € 5,00, jongeren (7 t/m 15 jaar) € 10,00.

Ontbijt: € 3,00 p.p., kinderen (2 t/m 6 jaar) € 1,50, jongeren (7 t/m 15 jaar) € 2,50.

Gebruik van de professionele keuken (per persoon/gezin en in overleg met de beheerders) € 7,50 per dag.