Talentweek

geplaatst in: activiteiten, talentweek | 0

TALENTWEEK | MEI 2019 | FRANKRIJK

PERIODE: 27-04-2019 t/m 04-05-2019
LOCATIE: Castel Marguerite, Saint-Nectaire, Frankrijk
DOELGROEP/LEEFTIJD:
MAX AANTAL DEELNEMERS: 12
ORGANISATIE: IDZO
KOSTEN: € 349,- p.p. all-inclusive (m.u.v. reiskosten)

We kunnen niet worden wat we niet zijn. Dat klinkt logisch al steken we soms veel energie in dat onbereikbare ‘zijn’. Wonderlijk genoeg zijn we wel degelijk ergens voor in de wieg gelegd. Bij onze geboorte kregen wij namelijk een talent mee en dat is een cruciaal element bij de ontplooiing van dat wat je als mens uniek maakt in de samenleving. Als je wilt worden wie je bent helpt het dus om naar je talent op zoek te gaan.
Wellicht heb je al iets van een vermoeden. Het gaat echter zijn kracht vrijgeven als je het zelf bewust kunt benoemen. Als dat je lukt kun je zelfverzekerder je weg door het leven vervolgen en worden wie je bent.

In de talentweek gaan we op zoek naar ons talent. Stapje voor stapje verdiepen we ons in onszelf en de ander. We gaan in gesprek, doen oefeningen, verdiepen ons in de theorie, luisteren naar verhalen. Uiteindelijk leidt dit alles als het ware naar de ‘kraamkamer’, een ultiem moment waarin de deelnemers zijn of haar talent benoemen.

“Het benoemen van talent voelt voor mij als begeleider steeds aan als een geboorte”, zegt Ron Bannink. In de prachtige omgeving van Castel Marguerite neemt hij de deelnemers mee in de zoektocht naar talent.

Spreekt dit je aan en ben je gemotiveerd om bij te dragen aan een veilige groepssfeer, daag jezelf dan uit deel te nemen aan deze talentweek. Het wordt een waardevolle ervaring die, naast de momenten van verdieping, ook volop ruimte biedt voor het genieten van het Franse leven en het vele moois van de omgeving!